Professionals

Onderzoek toont aan dat mensen die hun eigen non-verbale communicatie positief kunnen inzetten en die van anderen goed kunnen lezen, succesvoller zijn in alle aspecten van hun leven.

De gehele service van een bibliotheek wordt hoger gescoord bij een lichte aanraking van de bibliothecaris. De toon van de stem van een chirurg bepaalt hoe waarschijnlijk het is dat hij wordt aangeklaagd voor wangedrag. En de juiste non-verbale uitingen bij een eerste ontmoeting zorgen ervoor dat de ander je direct als warm en competent ervaart.

Elk mens is in staat zijn non-verbale kracht te ontdekken en toe te passen in diverse situaties. Denk aan leiderschap, sollicitaties, presentaties, onderwijs, coaching, netwerken, je eerste indruk of gewoon tijdens een kopje thee. Beyond Expression helpt professionals op verschillende manieren hun non-verbale communicatie te fine tunen.


Open Trainingen

In de trainingen van Beyond Expression wordt wetenschappelijke kennis omgezet in interactieve, uitdagende maar vooral leuke werkvormen.Word je bewust van je eigen non-verbale signalen en leer die van anderen lezen in een open training. De opgedane vaardigheden zijn direct toepasbaar in je professionele en sociale leven.


Persoonlijke Coaching

‘Beyond Expression’ werkt met mensen die hun non verbale impact willen vergroten en de kracht van lichaamstaal willen gebruiken om hun doelen te bereiken. Als jouw lichaamstaal je woorden ondersteunen, straal je authentiek zelfvertrouwen en overtuigingskracht uit en verander je de manier waarop anderen jou zien.


Buitenland Training

Zien anderen jou zoals je wil dat ze je zien? Deze 5-daagse non-verbale communicatie training helpt je het beste van jezelf uit te stralen zonder je authenticiteit te verliezen. Een science based training in non-verbale communicatie op een prachtige plek in de Franse Alpen.

Ted is an absolute standout within our Science of People training team. Her energy is infectious and her desire to create a positive impact on her environment and community is inspiring. I’m honored to work with her and highly recommend her coaching and training services to any individual or organization.
Vanessa van Edwards, Behavioral Investigator at Science of People and Author