Persoonlijke Coaching

Door te werken aan je non-verbale communicatie vergroot je je emotionele intelligentie en ontwikkel je jouw ‘people’ skills.

Door in een intake gesprek te kijken naar jouw doelstellingen wordt er een persoonlijke sessie vormgegeven die je bijvoorbeeld kan helpen bij het geven van een pitch of presentatie, een sollicitatie, authentiek leiderschap, het maken van de juiste foto’s, het vergroten van je zelfvertrouwen, of je non-verbale uitstraling tijdens een (digitaal) overleg.

De coaching bestaat uit een mix van theorie en praktijk zodat je duidelijk begrijpt wat de impact is van non-verbale signalen. Bovendien ontvang je een individueel werkboek dat de leidraad is om jouw non-verbale kracht te vergroten en je kan helpen als naslagwerk.

Ted heeft mijn kijk op de wereld, de kijk op mensen en de kijk op mezelf veranderd. Door de manier waarop ze haar informatie overbrengt en de vorm waarin ze haar coaching aanbiedt, beklijft het en smaakt het voortdurend naar meer. De combinatie van wetenschap en praktijk, maakt dat ik me continue betrokken voel. Ze geeft me het gevoel dat ik mezelf mag zijn en me kwetsbaar op mag stellen. Iedere coaching van Ted zie ik als een cadeautje voor mezelf en dat gun ik andere mensen ook.
Marlou Kuypers
Master Practitioner NLP | Communicatie Consultant