Open trainingen

Go beyond the verbal, decode the nonverbal

Als jouw lichaamstaal je woorden ondersteunt, straal je authentiek zelfvertrouwen en overtuigingskracht uit en verander je de manier waarop anderen jou zien. Het draagt bij aan het vergroten van je emotionele intelligentie en helpt je je ‘people’ skills te ontwikkelen.

In onze trainingen, wordt kennis uit de neurologische en (evolutionaire) psychologie omgezet in interactieve, uitdagende en effectieve werkvormen. Met veel plezier krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal (encoding) en leer je die van anderen te ontcijferen (decoding). De opgedane vaardigheden zijn direct toepasbaar binnen je professionele en sociale leven. Je charisma, leiderschap en authenticiteit worden vergroot waardoor jij je doelen makkelijker kan bereiken. 

Er worden twee soorten trainingen aangeboden, de ‘Fundamentals’ en ‘Expert’ training. Indien je liever een kortere training volgt, neem dan een kijkje bij onze master classes!


Body language Fundamentals

Een 2-daagse training die je bewust maakt van je eigen non-verbale signalen en je leert de lichaamstaal van anderen te begrijpen.


Body language Expert

Een 2-daagse training voor mensen die meer willen weten over complexe non-verbale onderwerpen zoals leugendetectie en micro-expressies in het gezicht.


Korte Masterclasses

Korte trainingen gericht op een boeiend onderwerp zoal lichaamstaal tijdens online vergaderen, een eerste indruk of presenteren.