Ons Team

Ted en Eva, onze experts in non-verbale communicatie en menselijk gedrag zijn gecertificeerde lichaamstaal trainers van Science of People (Austin, Texas). Als trainers binnen deze organisatie, onderhouden zij nauwe connecties met het ‘Human Behavior Research Lab’ en delen ze kennis met internationale trainers binnen dit netwerk. Dit houdt hen up-to-date met de laatste ontwikkelingen omtrent non-verbale communicatie die ze graag met u delen!

Beyond Expression, opgezet door Ted Toussaint, werkt samen met het bedrijf Human Frequency van Eva Vissers. Zij delen kennis, inspiratie en vaardigheden om jou het hoogste niveau van training te bieden.

Ted Toussaint

Gedragswetenschapper en lichaamstaal expert 

Gedrag van mensen fascineert me, specifiek de manier waarop zij verbinding zoeken met elkaar. In mijn internationale werk als gedragsonderzoeker en docent in het Hoger Onderwijs, heb ik me gespecialiseerd op het gebied van non-verbale communicatie en rapport building. Het intrigeert me dat de wereld steeds ontwikkelder wordt, maar dat veel van ons gedrag nog steeds te herleiden is vanuit een evolutionair perspectief.

Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we elkaar beter begrijpen, op het werk, thuis en in onze relatie. Het delen van kennis en vaardigheden rondom non-verbale communicatie is voor mij de sleutel tot dit succes. Om mijn brein creatief, gelukkig en gemotiveerd te houden, ben ik zoveel mogelijk wandelend, klimmend en skiënd  in de natuur en observeer ik natuurlijk graag mensen!

Eva Vissers

Omschrijving

Tekst

%d bloggers liken dit: