Welkom bij Beyond Expression!

Leer te zien wat anderen niet zeggen

Excelleren in al je virtuele meetings
Vergroot je impact op je scherm. Ontdek hoe jouw non-verbale signalen een verschil kunnen maken in al je online interacties.

“De online lichaamstaal masterclass met Ted Toussaint was een geweldige manier om een boost te geven aan de kwaliteit van mijn online interacties. Ik kan efficiënter en overtuigender mijn boodschap over brengen, door me bewust te zijn van mijn eigen non-verbale signalen en door adequaat te reageren op de lichaamstaal van anderen.”
Kirsti Lehtimaki, Senior UX Designer and Strategist

Body Language Fundamental training
Een 2-daagse training die je bewust maakt van je eigen non-verbale signalen en je leert de lichaamstaal van anderen te lezen.

In deze goed ontworpen training krijg je een effectief instrument aangereikt om je eigen lichaamstaal te finetunen en in te kunnen inspelen op die van anderen. Ik gebruik de geleerde technieken dagelijks en het maakt een enorm verschil in al mijn interacties. Dit gun je iedereen!
Harrie Buijssen, Directeur Centaurus loopbaanadvies.


Beyond Expression

Non-verbale impact
Elke persoon heeft een unieke ‘non-verbal brand’: al jouw non-verbale uitingen die mensen precies vertellen wat ze van je moeten denken. Onze ‘non-verbal brand’ komt tot uitdrukking aan de telefoon, tijdens vergaderingen en zelfs in ons online profiel. En mensen luisteren. Met hun oren en ogen. Vanaf de allereerste indruk.

Matcht de indruk die jij achterlaat met wat je uit wil stralen? 

Gebaren, lichaamshouding en gezichtsuitdrukkingen zijn belangrijker dan wat je zegt. Al voordat je een woord spreekt, bepalen anderen hoe geloofwaardig, zelfverzekerd en aardig jij bent. En elke keer als jouw woorden en lichaamstaal niet matchen, geloven mensen wat ze zien.

Leer non-verbale signalen lezen die anderen uitzenden
De vaardigheden om lichaamstaal van anderen accuraat te lezen en er adequaat op te reageren is het fundament voor een goede relatie. Voor jou als leidinggevende, docent, collega of ondernemer, is dit van wezenlijk belang.

Beyond expression wil bijdragen aan een wereld waarin elke persoon met vertrouwen zijn non-verbale brand uitstraalt en op die manier het beste van zichzelf kan laten zien en zijn doelen kan bereiken. We zijn gespecialiseerd in non-verbale communicatie en menselijk gedrag en helpen professionals hun non verbale uitingen te finetunen en die van anderen juist te interpreteren.

In onze internationale, wetenschappelijk onderbouwde trainingen gaan we ‘beyond’ de verbale expressie en leren we professionals hun volledige communicatie potentieel te benutten. 


Ons aanbod

Bedrijven & Organisaties

Professionals


Een impressie

Leerzame en gezellige ondernemerstraining!


Ons Team

Ted en Eva, onze experts in non-verbale communicatie en menselijk gedrag zijn gecertificeerde lichaamstaal trainers van Science of People (Austin, Texas). Als trainers binnen deze organisatie, onderhouden zij nauwe connecties met het ‘Human Behavior Research Lab’ en delen ze kennis met internationale trainers binnen dit netwerk. Dit houdt hen up-to-date met de laatste ontwikkelingen omtrent non-verbale communicatie die ze graag met jou delen! Beyond Expression, opgezet door Ted Toussaint, werkt samen met het bedrijf Human Frequency van Eva Vissers. Zij delen samen kennis, inspiratie en vaardigheden om nieuwsgierige en ambitieuze professionals het hoogste niveau van training te bieden.

Ted Toussaint

Gedragswetenschapper
en lichaamstaal expert 

Gedrag van mensen fascineert me, specifiek de manier waarop zij verbinding zoeken met elkaar. In mijn internationale werk als gedragsonderzoeker en docent in het Hoger Onderwijs, heb ik me gespecialiseerd op het gebied van non-verbale communicatie en rapport building. Het intrigeert me dat de wereld steeds ontwikkelder wordt, maar dat veel van ons gedrag nog steeds te herleiden is vanuit een evolutionair perspectief.
Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we elkaar beter begrijpen, op het werk, thuis en in onze relatie. Het delen van kennis en vaardigheden rondom non-verbale communicatie is voor mij de sleutel tot dit succes. Om mijn brein creatief, gelukkig en gemotiveerd te houden, ben ik zoveel mogelijk wandelend, klimmend en skiënd  in de natuur en observeer ik natuurlijk graag mensen!

Eva Vissers

Senior Manager en
lichaamstaal expert

Ik ben gebeten door de kracht van non-verbale communicatie en zie het als mijn missie om professionals te bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high performance. Als senior manager met een juridische achtergrond gaf ik gedurende 10+ jaren leiding aan een team van 200+ hoogopgeleide medewerkers. Door opleiding, training en ervaring specialiseerde ik me in body language en non-verbale strategie-analyse. 


Blije mensen na onze training!

Contact