Welkom bij Beyond Expression!

Leer te zien wat anderen niet zeggen

NIEUWE TRAINING voor Professionals die online werken
Vergroot je impact op je scherm. Ontdek hoe jouw non-verbale signalen een verschil kunnen maken in al je online interacties.

“De online lichaamstaal masterclass met Ted Toussaint was een geweldige manier om een boost te geven aan de kwaliteit van mijn online interacties. Ik kan efficiënter en overtuigender mijn boodschap over brengen, door me bewust te zijn van mijn eigen non-verbale signalen en door adequaat te reageren op de lichaamstaal van anderen.”
Kirsti Lehtimaki, Senior UX Designer and Strategist

De online training non-verbale communicatie bij Beyond Expression is voor mij een echte eye-opener geweest. Ted is een enthousiaste en zeer kundige coach. Ze is perfect in staat om de theorie van het onderwerp te koppelen aan mijn gedrag. Opbouwend, scherp, positief kritisch. Ze geeft je vooral zelf inzicht in hoe je overkomt. Wat het belang is van non-verbale communicatie en of het congruent is met wat je zegt. Confronterend soms, maar ook echt leuk om te doen. Het draait uiteindelijk uit op een lijst met hele praktische tips, handvatten, om stap voor stap te werken aan dat wat je wilt uitstralen. De training heeft me bewust gemaakt van het belang en mijn eigen verbeterpunten. Ik heb gewoon zin gekregen om ermee aan de slag te gaan!
Danny Oostveen, Manager schade de Goudse verzekeringen


Beyond Expression

Non-verbale impact
Elke persoon heeft een unieke ‘non-verbal brand’: al jouw non-verbale uitingen die mensen precies vertellen wat ze van je moeten denken. Onze ‘non-verbal brand’ komt tot uitdrukking aan de telefoon, tijdens vergaderingen en zelfs in ons online profiel. En mensen luisteren. Met hun oren en ogen. Vanaf de allereerste indruk.

Matcht de indruk die jij achterlaat met wat je uit wil stralen? 

Gebaren, lichaamshouding en gezichtsuitdrukkingen zijn belangrijker dan wat je zegt. Al voordat je een woord spreekt, bepalen anderen hoe geloofwaardig, zelfverzekerd en aardig jij bent. En elke keer als jouw woorden en lichaamstaal niet matchen, geloven mensen wat ze zien.

Leer non-verbale signalen lezen die anderen uitzenden
De vaardigheden om lichaamstaal van anderen accuraat te lezen en er adequaat op te reageren is het fundament voor een goede relatie. Voor jou als leidinggevende, docent, collega of ondernemer, is dit van wezenlijk belang.

Beyond expression wil bijdragen aan een wereld waarin elke persoon met vertrouwen zijn non-verbale brand uitstraalt en op die manier het beste van zichzelf kan laten zien en zijn doelen kan bereiken. We zijn gespecialiseerd in non-verbale communicatie en menselijk gedrag en helpen professionals hun non verbale uitingen te finetunen en die van anderen juist te interpreteren.

In onze internationale, wetenschappelijk onderbouwde trainingen gaan we ‘beyond’ de verbale expressie en leren we professionals hun volledige communicatie potentieel te benutten. 


Ons aanbod

Bedrijven & Organisaties

Professionals


Een impressie

Leerzame en gezellige ondernemerstraining!


Ons Team

Ted en Eva, onze experts in non-verbale communicatie en menselijk gedrag zijn gecertificeerde lichaamstaal trainers van Science of People (Austin, Texas). Als trainers binnen deze organisatie, onderhouden zij nauwe connecties met het ‘Human Behavior Research Lab’ en delen ze kennis met internationale trainers binnen dit netwerk. Dit houdt hen up-to-date met de laatste ontwikkelingen omtrent non-verbale communicatie die ze graag met jou delen! Beyond Expression, opgezet door Ted Toussaint, werkt samen met het bedrijf Human Frequency van Eva Vissers. Zij delen samen kennis, inspiratie en vaardigheden om nieuwsgierige en ambitieuze professionals het hoogste niveau van training te bieden.

Ted Toussaint

Gedragswetenschapper
en lichaamstaal expert 

Gedrag van mensen fascineert me, specifiek de manier waarop zij verbinding zoeken met elkaar. In mijn internationale werk als gedragsonderzoeker en docent in het Hoger Onderwijs, heb ik me gespecialiseerd op het gebied van non-verbale communicatie en rapport building. Het intrigeert me dat de wereld steeds ontwikkelder wordt, maar dat veel van ons gedrag nog steeds te herleiden is vanuit een evolutionair perspectief.
Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we elkaar beter begrijpen, op het werk, thuis en in onze relatie. Het delen van kennis en vaardigheden rondom non-verbale communicatie is voor mij de sleutel tot dit succes. Om mijn brein creatief, gelukkig en gemotiveerd te houden, ben ik zoveel mogelijk wandelend, klimmend en skiënd  in de natuur en observeer ik natuurlijk graag mensen!

Eva Vissers

Senior Manager en
lichaamstaal expert

Ik ben gebeten door de kracht van non-verbale communicatie en zie het als mijn missie om professionals te bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high performance. Als senior manager met een juridische achtergrond gaf ik gedurende 10+ jaren leiding aan een team van 200+ hoogopgeleide medewerkers. Door opleiding, training en ervaring specialiseerde ik me in body language en non-verbale strategie-analyse. 


Blije mensen na onze training!

Contact