Korte Masterclasses

You say more than you think

De masterclasses zijn ontworpen voor mensen die in korte tijd hun non-verbale communicatie een boost willen geven binnen een bepaald onderwerp. Je kunt een masterclass individueel aanvragen of In-company, online of offline. De duur is afhankelijk van de inhoud.

Lichaamstaal in Online interacties
Webinars, online meetings en andere vormen van online interacties zijn een onmisbaar onderdeel van de moderne werkomgeving en bieden naast voordelen vele uitdagingen. Wat doe ik met mijn handen als ik praat? Waar moet ik kijken? Hoe maak ik een goede eerste indruk? En vooral: hoe verbind ik me met de ander als ik er fysiek niet ben? In deze persoonlijke, impact volle en informatieve masterclass leer je hoe je door je scherm heen vertrouwen opbouwt en zelf competentheid en warmte uitstraalt. Daarnaast krijg je inzicht in hoe de non-verbale signalen van je gesprekspartner door het scherm heen kunt begrijpen.

De online training non-verbale communicatie bij Beyond Expression is voor mij een echte eye-opener geweest. Ted is een enthousiaste en zeer kundige coach. Ze is perfect in staat om de theorie van het onderwerp te koppelen aan mijn gedrag. Opbouwend, scherp, positief kritisch. Ze geeft je vooral zelf inzicht in hoe je overkomt. Wat het belang is van non-verbale communicatie en of het congruent is met wat je zegt. Confronterend soms, maar ook echt leuk om te doen. Het draait uiteindelijk uit op een lijst met hele praktische tips, handvatten, om stap voor stap te werken aan dat wat je wilt uitstralen. De training heeft me bewust gemaakt van het belang en mijn eigen verbeterpunten. Ik heb gewoon zin gekregen om ermee aan de slag te gaan!
Danny Oostveen, Manager schade de Goudse verzekeringen

A killer first impression
Jouw eerste indruk is belangrijker dan je denkt. Deze indruk begint niet op het moment dat iemand tegen je praat, maar al op het moment dat iemand je ziet. Welke indruk laat jij achter als je op je klant wacht? Hoe loop je een vergaderzaal binnen? Wat laat je andere mensen van je denken als je je jas op hangt? Deze indrukken zijn belangrijker dan de woorden die je thuis hebt geoefend voor het gesprek.
Leer de non-verbale signalen die je uit kan stralen tijdens deze belangrijke eerste seconden, zodat anderen je als competent, warm en betrouwbaar zullen zien.

Hi Ted, bedankt voor de training! Ik heb er veel baat bij gehad. Putting it into practice as we speak 👊🏻 tot ziens! Veel hartelijke groeten, Dorinda
Dorinda van Oosten, General Manager Specific Solutions

It’s all in the face: Reading Micro Expressions
Een micro-expressie is een korte, onvrijwillige gezichtsuitdrukking die gemaakt wordt wanneer we een intense emotie voelen. Gezichten behoren tot de belangrijkste visuele stimuli die we waarnemen en informeren ons niet alleen over de identiteit van een persoon, maar ook over hun humeur, gevoelens en intenties. De vaardigheid om deze expressie binnen een fractie van een seconde op te merken, is essentieel om ware emoties van een andere persoon te kunnen detecteren. Zie je angst in een sollicitatiegesprek? Boosheid wanneer je jouw prijs vermeldt? In deze masterclass leer je deze uitdrukkingen te herkennen en oefenen we hoe je er adequaat op kunt reageren.