Incompany Training

Go Beyond the verbal, decode the nonverbal

In onze trainingen, wordt kennis uit de neurologische en (evolutionaire) psychologie omgezet in interactieve, uitdagende en effectieve werkvormen. Met veel plezier krijgen professionals binnen uw bedrijf inzicht in hun eigen lichaamstaal (encoding) en leren zij die van anderen te ontcijferen (decoding). De opgedane vaardigheden zijn direct toepasbaar binnen het professionele en sociale leven. Charisma, leiderschap en authenticiteit worden vergroot waardoor professionals hun doelen makkelijker kunnen bereiken. 

Als de lichaamstaal van uw professionals hun verbale uitingen ondersteunt, stralen zij authentiek zelfvertrouwen en overtuigingskracht uit en verandert het de manier waarop anderen hen zien. Het draagt bij aan het vergroten van de emotionele intelligentie en helpt professionals hun ‘people’ skills te ontwikkelen.

Alle trainingen worden op maat gemaakt zodat de specifieke non-verbale communicatie die voor uw organisatie van belang is uitvoerig aan bod komt. Denk aan een training voor docenten, leidinggevenden, mensen in de zorg of ondernemers. Onderwerpen zoals een goede eerste indruk, lichaamstaal in een digitaal overleg, leugendetectie of non-verbale signalen in zakelijke ontmoetingen zijn voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Binnen enkele uren krijg je een effectief instrument aangereikt om je zelf sturend vermogen enorm te vergroten. Dit gun je iedereen!
Harrie Buijssen, Directeur Centaurus loopbaanadvies.