Incompany Training

Go Beyond the verbal, decode the nonverbal

In onze trainingen, wordt kennis uit de neurologische en evolutionaire psychologie omgezet in interactieve, uitdagende en effectieve werkvormen. Met veel plezier krijgen professionals binnen uw bedrijf inzicht in hun eigen lichaamstaal (encoding) en leren zij die van anderen te ontcijferen (decoding). De opgedane vaardigheden zijn direct toepasbaar binnen het professionele en sociale leven. Charisma, leiderschap en authenticiteit worden vergroot waardoor professionals hun doelen makkelijker kunnen bereiken en in elke interactie het beste van zichzelf kunnen laten zien.  

Als de lichaamstaal van uw professionals hun verbale uitingen ondersteunt, stralen zij authentiek zelfvertrouwen en overtuigingskracht uit en verandert het de manier waarop anderen hen zien. Het draagt bij aan het vergroten van de emotionele intelligentie en helpt professionals hun ‘people’ skills te ontwikkelen.

Alle trainingen worden op maat gemaakt zodat de specifieke non-verbale communicatie die voor uw organisatie van belang is uitvoerig aan bod komt. De duur is flexibel en alle trainingen kunnen zowel online als offline worden aangeboden. Ideeën voor mogelijke onderwerpen:

  • Lichaamstaal voor effectief leiderschap (bijv. managers, politici, directeuren, teamleiders);
  • Online interacties: Een warm en competent voorkomen in een virtueel overleg (voor iedereen die online werkt);
  • Effectieve lichaamstaal voor presentaties (bijv. docenten, workshop leiders, presentatoren, advocaten);
  • Non-verbale kracht in zakelijke ontmoetingen (bijv. bij onderhandelingen, netwerken, sollicitaties, recruiting);
  • Leren lezen van micro-expressies in het gezicht (voor iedereen die in wil kunnen spelen op de emoties die hij ziet bij anderen);
  • Ontcijferen van non-verbale signalen van anderen (Bijv dokters, coaches, mensen in de zorg, docenten, managers);
  • A killer first impression (voor iedereen die in een eerste ontmoeting zelfvertrouwen, geloofwaardigheid en vriendelijkheid uit wil stralen);
  • En meer essentiële onderwerpen die op school nooit aan bod zijn gekomen!

    Neem contact op om samen te bekijken welke non-verbale vaardigheden van essentieel belang zijn in uw bedrijf of organisatie.

Binnen enkele uren krijg je een effectief instrument aangereikt om je zelf sturend vermogen enorm te vergroten. Dit gun je iedereen!
Harrie Buijssen, Directeur Centaurus loopbaanadvies.