Buitenland training bedrijven

The human body is the best picture of the human soul

Elke person heeft een unieke ‘non-verbale brand’: alle non-verbale uitingen die bij jouw default uitstraling horen en mensen precies vertellen wat ze van je moeten denken. Onze ‘non-verbale brand’ komt tot uitdrukking aan de telefoon, tijdens vergaderingen of lange gesprekken en zelfs in ons online profiel. En mensen luisteren. Al vanaf de eerste indruk.

Maar matched de indruk die je achterlaat wel met wat je uit wil stralen? Misschien ben je je er niet bewust van dat je non-verbale signalen niet congruent zijn met de open en warme manager die je graag wil zijn. Wellicht wordt je vaak onderbroken omdat je niet zelfverzekerd over komt, terwijl je toch de expert bent. Of staat je onzekere non-verbale uitstraling je in de weg om impactvolle interacties te voeren?

Tijdens krachtige oefeningen in de natuur gaan we eerst op zoek naar jouw authentieke persoonlijke leiderschap, wat de basis is voor jouw ‘non-verbale brand’. Als je immers weet wat jouw beliefs zijn, waar je voor staat en wat je uit wil dragen, weet je ook hoe je bij anderen over wil komen.

Vanuit deze basis kom je erachter of anderen je zien zoals je gezien wil worden en krijg je science based kennis en vaardigheden over non-verbale communicatie die je kunt integreren in jouw non-verbale brand. Onderwerpen zoals een eerste indruk, micro positieven en negatieven, non-verbale power en micro-expressies komen aan bod. De training eindigt met een integratie van de vaardigheden in jouw ‘non-verbal brand’.

Waarom in de natuur? Natuur heeft bewezen positieve effecten op kwalitatief denken. Er ontstaat een soft focus met minder activiteit in de prefrontale cortex wat ervoor zorgt dat de hersenen kunnen rusten en herstellen en er een reflectieve modus ontstaat. Mentale performance neemt toe, evenals creatief denken. Een perfecte plaats om even stil te staan bij hoe jij de wereld het beste van jezelf kan laten zien.

Een krachtige training voor bedrijven om het communicatie potentieel van hun professionals te vergroten.