Body Language Fundamental Training

Body language fundamentals: Een twee-daagse training om te excelleren in non-verbale communicatie

Deze training is essentieel voor het begrijpen van lichaamstaal. We gaan ‘beyond’ de verbale uitdrukkingen en kijken hoe we non-verbale signalen van top tot teen kunnen begrijpen. De geleerde vaardigheden kun je direct gebruiken in je sociale en professionele interacties en geven je meer succes op alle vlakken van je leven. Let op: na deze training kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf of naar anderen!

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Fundament: mensen zijn sociale wezens die non-verbale signalen gebruiken in hun communicatie. Waarom zijn deze signalen zo belangrijk voor ons? Waar komen ze vandaan? Neurologische en psychologische inzichten komen samen om het non-verbale fundament te begrijpen.
 • Een goede eerste indruk: we kunnen niet voorkomen dat mensen een oordeel over ons vormen in de eerste paar seconden. Wel kunnen we kennis over belangrijke vertrouwenssignalen in ons voordeel gebruiken voor een goede eerste indruk on – en offline. Op deze manier kunnen we in elke eerste ontmoeting geloofwaardig, vriendelijk en krachtig overkomen en het beste van onszelf laten zien.
 • Encoding en decoding: wat straal ik zelf uit en welk non-verbaal gedrag zie ik bij anderen? Er is aandacht voor een diepgaande analyse van de non-verbale signalen waar we dagelijks mee omringd worden zodat je de emoties en intenties van jezelf en anderen leert ontcijferen aan de hand van de signalen die je opmerkt.

  Na deze training
 • Ben je je ervan bewust op welke manier het verbeteren van jouw non-verbale communicatie je kan helpen om impactvolle interacties te voeren binnen je professionele en sociale leven;
 • Heb je kennis van de non-verbale signalen die belangrijk zijn voor een geloofwaardige en vriendelijke uitstraling tijdens presentaties, gesprekken en onderhandelingen en ben je in staat deze effectief in te zetten om je doelen te bereiken; 
 • Heb je inzicht in je eigen non-verbale uitingen en ben je capabel om je non-verbale communicatie te finetunen zodat je authentieke kracht uitstraalt in al je interacties;
 • Kun je de non-verbale signalen van anderen nauwkeurig lezen en er adequaat op inspelen om betere relaties aan te gaan en een positieve verbinding op te bouwen;
 • Ben je in staat om te excelleren in het maken van een eerste indruk, zodat anderen je vanaf het eerste moment als warm en competent zien;
 • Heb je naast vaardigheden ook veel kennis over de oorsprong en essentie van non-verbale communicatie en begrijp je het belang ervan binnen je communicatie potentieel.

  In de training wordt wetenschappelijke kennis omgezet in interactieve, uitdagende maar vooral ontspannen werkvormen die je helpen jouw non-verbale kracht te ontdekken en de signalen van anderen te lezen.

  Voor wie?
  Deze training is geschikt voor alle professionals die zich bewust willen worden van hun non-verbale voorkomen om zo het beste van zichzelf te kunnen laten zien in elke interactie. Daarnaast ben je nieuwsgierig om te weten te komen wat de signalen van anderen jou vertellen zodat je daar, vanuit een goede intentie, op in kan spelen.
  Datum:
  17-18 maart 2021.
  Locatie:
  Boxmeer, bereikbaar vanaf het station.
  Tijd:
  9:30 – 16:30
  Taal:
  Nederlands
  Investering:
  650,- Euro pp, excl. BTW
  Inclusief:
 • Trainingsmateriaal
 • Naslag werk van non-verbale signalen die je helpen in het lezen van lichaamstaal
 • Lunch en drankjes
 • Onbeperkte toegang tot de Beyond Expression Community waar kennis wordt gedeeld over non-verbale communicatie en je vragen kan stellen over de lichaamstaal die je opmerkt in het dagelijks leven.
 • Persoonlijk gesprek 1 maand na de training waarin je advies kan vragen over jouw non-verbale uitdagingen die je na de training tegen bent gekomen.

  Certificaat:
  Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Bij het tegelijkertijd boeken van de Fundamentals en Expert training, ontvangt u een mooie korting.