Body Language Expert

Body language Expert: een 2-daagse training in complexe lichaamstaal

De expert training is voor mensen die verder willen gaan dan de basics en kennis en vaardigheden willen opdoen rondom meer complexe onderwerpen van lichaamstaal zoals:

  • Vocal power: een zelfverzekerde stem is een essentieel onderdeel van een effectief voorkomen, vooral aan de telefoon of in presentaties. Leer hoe je je woorden, toon, volume, tempo, syntaxis en cadans in jouw voordeel kunt gebruiken;
  • Micro-expressies: het gezicht vertelt je veel over de emoties van mensen. Micro-expressies zijn korte, onvrijwillige gezichtsuitdrukkingen die worden gemaakt wanneer we een intense emotie voelen. Als je in staat bent deze in anderen te herkennen, kun je een betere relatie met hen aangaan;
  • Leugendetectie: verschillende clusters van signalen kunnen je vertellen of de andere persoon misschien niet helemaal eerlijk tegen je is. Je collega zegt dat alles goed is. Maar is dat wel zo? Je maakt kennis met een betrouwbare methode om leugens te ontdekken.

Deze training is enkel te volgen nadat beide dagen van de Fundamental training zijn afgerond. Aan het einde van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

Data:
Uitgesteld wegens Corona situatie. Houd de website in de gaten voor een nieuwe datum.
Locatie:
Nijmegen, op loopafstand van het station
Tijd:           
9:30 – 16:30 uur
Kosten:
650,- Euro, excl. BTW, inclusief lesmateriaal, lunch and drankjes

Bij het tegelijkertijd boeken van de Fundamentals en Expert training, ontvangt u een mooie korting.