Bedrijven & Organisaties

Onderzoek toont aan dat mensen die hun eigen non-verbale communicatie positief kunnen inzetten en die van anderen goed kunnen lezen, succesvoller zijn in alle aspecten van hun leven. Voor professionals die beroepsmatig met andere mensen werken is non-verbale communicatie de sleutel tot succes waar bijna niemand over spreekt.

Studenten leren meer als hun docent de juiste handgebaren gebruikt. De service van een bibliotheek scoort hoger bij een lichte aanraking van de bibliothecaris. Als je gezicht vertrouwen uit straalt, investeren anderen meer in je product. En de juiste non verbale uitingen bij een eerste ontmoeting zorgen ervoor dat de ander je direct als warm en competent ervaart.

Elk mens is in staat zijn non-verbale kracht te ontdekken en toe te passen in diverse situaties. Denk aan leiderschap, sollicitaties, presentaties, onderwijs, coaching, netwerken, je eerste indruk of gewoon tijdens een kopje thee. 
Beyond Expression heeft een aanbod dat bestaat uit internationale incompany trainingen, keynotes en een intensieve non-verbale bedrijfstraining in het buitenland om uw mensen te helpen hun lichaamstaal te fine tunen en zo het verschil te maken.


Incompany training

In de trainingen van Beyond Expression wordt wetenschappelijke kennis omgezet in interactieve, uitdagende maar vooral leuke werkvormen. Alle trainingen worden op maat gemaakt zodat de specifieke non-verbale communicatie die voor uw organisatie van belang is uitvoerig aan bod komt.


Teds TED talk

Inspireer je team, netwerk of bezoekers met een dynamische presentatie over non-verbale communicatie. Met aansprekende actuele voorbeelden wordt in een op maat gemaakte presentatie duidelijk hoe professionals binnen uw organisatie hun lichaamstaal kunnen finetunen en hun impact kunnen vergroten.


Training Buitenland

Zien anderen jou zoals je wil dat ze je zien? Deze 5-daagse non-verbale communicatie training helpt professionals het beste van zichzelf uit te stralen zonder hun authenticiteit te verliezen. Een science based training in non-verbale communicatie op een prachtige plek in de Franse Alpen.


Ted is an absolute standout within our Science of People training team. Her energy is infectious and her desire to create a positive impact in her environment and community is inspiring. I’m honored to work with her and highly recommend her coaching and training services to any individual or organization.
Vanessa van Edwards, Behavioral investigator at Science of People and Author