BACKUP HOMEPAGE

Welcome

‘Learn to see what others don’t say’

‘Beyond Expression’  is gespecialiseerd in non verbale communicatie en menselijk gedrag en helpt professionals hun non verbale uitingen te fine tunen en die van anderen juist te interpreteren.

Ensure that all of your communication is exactly what you intend it to be
Jouw gebaren, lichaamshouding en gezichtsuitdrukking zijn belangrijker dan wat je zegt. Al voordat je een woord spreekt, bepalen anderen hoe geloofwaardig, zelfverzekerd en aardig jij bent. En elke keer als je woorden en lichaamstaal niet matchen, geloven mensen wat ze zien. 

Decode the true emotions people are sending to you’
Jouw vaardigheden om lichaamstaal van anderen accuraat te lezen en er adequaat op te reageren is het fundament voor een goede relatie. Voor jou als leidinggevende, vriend, collega of ondernemer, is dit van wezenlijk belang.

‘Beyond expression’ wil bijdragen aan een wereld waarin we elkaar beter begrijpen en waarin elke persoon bij elke ontmoeting in staat is het beste van zichzelf te laten zien. Daarom geven we wetenschappelijk onderbouwde trainingen, presentaties en coaching waarin je leert je volledige communicatie potentieel te benutten. 


What we offer

Enhance your impact. Decode emotions.
Every time you meet.

Companies & Organisations

Professionals


Ons Team

Onze experts in non-verbale communicatie en menselijk gedrag zijn gecertificeerde lichaamstaal trainers van “Science of People” (Portland, Oregon). Hierdoor onderhouden zij nauwe connecties met het ‘human behavior research lab’ en delen ze kennis met internationale trainers binnen dit netwerk. Dit houdt hen up-to-date met de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied die ze graag met u delen!

Look beyond the verbal and decode the nonverbal!

Ted Toussaint

Gedragswetenschapper en Lichaamstaalexpert

Tekstvlak

Eva

Omschrijving

Tekst


Contact

%d bloggers liken dit: