Training voor Rijkswaterstaat

Lead trainers at the Ministry of Infrastructure (Rijkswaterstaat) will radiate authentic confidence in their next online presentations! Their openness and curiosity was contagious while finetuning their nonverbal presence. Looking forward to my next training with them!

Workshopleiders @Rijkswaterstaat gaan stralen in hun online presentaties! Hun openheid en nieuwsgierigheid zorgde voor positieve en krachtige aanpassingen in hun online voorkomen. Ik kijk uit naar mijn volgende training met hen!

Margreet Kamp – Data Architect bij Rijkswaterstaat: Vandaag ontzettend leuke workshop gedaan bij Ted Toussaint – Beyond Expression over non-verbale communicatie in online meetings met een aantal collega’s. Superleerzaam, duidelijk uitgelegd en wat maken een paar kleine wijzigingen al een verschil in de indruk die je maakt. Ga ik komende tijd mee experimenteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

<span>%d</span> bloggers liken dit: